Τι είναι η ακμή
15460
post-template-default,single,single-post,postid-15460,single-format-standard,bridge-core-2.3.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
qode interactive strata

Τι είναι η ακμή

Η ακμή είναι μια χρόνια φλεγμονώδης νόσος που μπορεί να ταλαιπωρήσει για πολλά έτη ανεξάρτητου ηλικίας. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία (το 85% των περιπτώσεων είναι έφηβοι ), ενώ πολλές φορές συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και στην ενηλικίωση .

Η ακμή επηρεάζει ένα πολύ  μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποια φάση της ζωής του.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για να υπολογίσουμε πόσο χρόνο θα πάρει για να εξαφανιστεί πλήρως. Οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως η μεγάλη λιπαρότητα, κυρίως ως αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ανδρογόνων (τεστοστερόνη), στο κορυνεβακτηρίδιο, σε στενούς πόρους, αλλά και στη χρήση λανθασμένων καλλυντικών.

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν πολλές εξελιγμένες θεραπείες, που δίνουν άριστα αποτελέσματα χωρίς  απαραίτητα να χρειάζεται να επιβαρύνεται ο οργανισμός με βαριές θεραπείες από το στόμα για πολλούς μήνες.

Ο πρωτοποριακός τρόπος με τον οποίο πραγματοποιείται ένας βαθύς ολοκληρωμένος καθαρισμός (συνδυασμός ενζυμικών και χημικών peelings,jet-peel,hydra facial) με τη βοήθεια της φωτοανάπλασης, του fractional laser, plexr και της φωτοθεραπείας (LED therapy) χαρίζουν μοναδικά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας σε συνδυασμό με την κατάλληλη θεραπεία. Οι φλεγμονώδεις βλάβες μπορούν να εξαλειφθούν την ίδια μέρα της θεραπείας, ενώ το δέρμα αναζωογονείται και καθαρίζεται σε βάθος, χωρίς ερεθισμούς με τη βοήθεια εξειδικευμένων κοκτέιλ μεσοθεραπείας.